Warning: This post is in Dutch.

LEGO CITY Magazin - Opjacht! Boeken in de Bergen - Voorkant LEGO CITY Magazin - Opjacht! Boeken in de Bergen - Achterkant

Afgelopen vrijdag was ik weer in een boekenwinkel en deze LEGO CITY magazine viel mij op. Deze LEGO CITY magazine heeft een polybag met een bergpolitieman en een quad, en was goedkoper dan de LEGO DC Super Heroes Boek. Ik heb de magazine voor 4,99 euro gekocht. Het stripverhaal is vermakelijk en de magazine bevat ook een aantal spelletjes. Verder heeft de laatste pagina plaatjes die je kunt uitknippen om een memoryspel te maken.

LEGO CITY Magazin - Opjacht! Boeken in de Bergen - Quad

Ik heb nog even op brickset.com gekeken en ik heb helaas niet kunnen vinden in welke LEGO set het LEGO poppetje nog meer zit. Als iemand deze bergpolitieman in een ander set heeft gezien, laat het dan even weten.

LEGO CITY Magazin - Opjacht! Boeken in de Bergen - Minifigure Voorkant LEGO CITY Magazin - Opjacht! Boeken in de Bergen - Minifigure Achterkant

Mijn oordeel voor deze LEGO CITY Magazine is 8,5 uit 10.